Höstkickoff med IOGT-NTO

I helgen har det varit höstkickoff för IOGT-NTO:s distriktsstyrelser. Eller rättare sagt kickoffer, eftersom vi körde tre parallella för att möjliggöra för fler att vara med. Mer än 100 pers var samlade för att ta sig an jobbet efter kongressen. Jag ansvarade för den som var på Tollare folkhögskola. Temat var ”Från ord till handling – kongressbesluten ska bli verklighet”. Vi hann förstås dryfta en rad frågor; sammanfattning av alla kongressbeslut, aktuella verksamhetsfrågor, medlemsvärvning, digitala lokaler och  IOGT-NTO:s visuella identitet. Det viktigast var nog ändå en ny mål och verksamhetsinriktning att sätta tänderna i. Att få börja konkretsiera den, att ta sig an det ibland lite kämpiga, men nödvändiga – att prioritera och fundera över samverkan och finansiering.

På kvällen kunde vi skratta tillsammans när vi löste mordgåtor på Cederhalls Ridklubb och alla gick in i mer eller mindre skruvade roller där oärlighet och kokain var vanligt förekommande. Tur att vi återgick till den normala världen igen.

Det som är så roligt med såna här samlingar är att engagemanget känns i hela rummet. Det ger så mycket energi att få jobba med alla dessa härliga ideella eldsjälar!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Höstkickoff med IOGT-NTO

  1. monica ståhl skriver:

    Tack för en verkligt inspirerande helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s