4000 nya!

4000 nya medlemmar till IOGT-NTO under nästa år, det är målet efter att värvarplanerna för nästa år har smidits under ett par dagar den gångna veckan.

IOGT-NTO har ju utmärkt sig bland folkrörelserna de senaste åren genom att visa att det visst går att få nya medlemmar till de gamla folkrörelserna. De senaste åren har vi stadigt legat på 3000 nya om året, men nu spänner vi bågen lite till och vill visa att det går att värva 4000 också.

I veckan stängde vi alltså in oss ett par dagar, vi som är centralt ansvariga för IOGT-NTO:s medlemsvärvning; Robert Lindh, Winnie Blom-Jensen och jag, och smidde planer. Många medskick har vi fått med oss från duktiga värvare, lokala erfarenheter, värvarsamlingar mm, alltihop värdefulla pusselbitar för att försöka sätta den optimala planen. Det handlar om riktade satsningar, events, lokala arrangemang, webb, TM, premier, tävlingar, profilkläder, material osv. Många olika saker som triggar olika personer, både att värva och att bli medlemmar.

Men i grunden är den största nöten att knäcka att få så många som möjligt av IOGT-NTO:s medlemmar att värva en ny som får chans att uppleva allt det positiva det innebär att vara medlem i en stor folkrörelse som gör skillnad. Ett medlemskap som gör skillnad!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 4000 nya!

 1. Erik Wagner skriver:

  Det låter kanon! Utmaningen är hur de ska kanalisera sitt engagemang. Finns det målsättningar om hur många nya föreningar eller verksamheter vi ska starta?

  • blomqvist67 skriver:

   Tack för respons,
   nej ingen konkret målsättning om antal. Vi driver ju ett antal utvecklingsspår just för engagemang i andra former än i föreningen. Där ser vi kanske inte att definitionen är ”verksamheter” utan sbnarare att man som medlem kan delta i en eller flera aktiviteter, i förening eller utanför, arrangerat av andra, nätverk, aktionsgrupper osv.

   • monica ståhl skriver:

    Bra kvot som bör gå att uppnå med hjälp av alla goda krafter och idéer.
    Skall bli spännande att jobba mot detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s