Fotbollssnack

Min fotbollssäsong är över. Tråkigt. Men jag kan inte uppbåda samma engagemang för engelsk, italiensk, fransk, holländsk eller spansk fotboll. Allsvenskan är ändå det som räknas. Och lite superettan. Och lite landslag förstås.

Säsongen blev inte vad man hoppats när det gäller ÖSK och allsvenskan. Det slutade på en medioker 12:e plats. Och Degerfors som jag höll tummarna för att de skulle få kvala till Allsvenskan missade den chansen. En chans som höll i sig rätt länge in på hösten, men det var ändå under sommaren som man spelade bort möjligheten till kval.  ÖSKs chanser till en bra placering försvann nog med försäljningarna av Bedoya och Almebäck, samtidigt som de övriga inte levererade tillräckligt bra. Nåja, en chans till revansch för säsongen är kvar, Svenska Cupen där det är dags för semifinal mot Helsingborg till helgen.

Ja, sen är det långa månader till vårpremiären. Hur laget ser ut då kan man undra. Köp och sälj. En klubbadress första halvan på säsongen och en annan under den andra. Klubbkänslan hos spelare är ju inte stark så det stör direkt…

Nåväl, tills dess får man hålla tillgodo med internationell fotboll. Får försöka engagera mig lite mer i det. Hörde att Svennis fått sparken. Apropå köp och sälj.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s