Många möten blir det…

Vad vore livet utan möten? Antagligen lite tråkigare. Nu menar jag inte att alla möten är bra möten, men i de flesta mötena finns det åtminstone något gott. I möten uppstår nya tankar, engagerade människor som bryter sina tankar och argument mot varandra och som förhoppningsvis leder till utveckling.

Det senaste dygnets möten har varit varierande. Och stimulerande. Igår kväll mötte jag IOGT-NTO:s distriktsstyrelse i Gävelborg för att diskutera distriktskonsulent. Ett både trevligt och konstruktivt möte som ledde till att en rekryteringsprocess nu går igång. Bra!

Dagens första möte var med Elisabeth i Karlstad. Lite allmän avstämning om aktuella frågor, men ett framförallt ett bra samtal om hur vi ska jobba med IOGT-NTO:s lokala utvecklingsmedel nästa år. Värdefullt att få sitta lite i lyugn och ro och tänka högt tillsammans.

Dagen fortsatte sedan med möte med Vård och Omsorgsnämnden i Lekeberg. Huvudfråga var budget 2012. Sedan avslutades dagen med möte med den utredningsgrupp i NBV Örebro län som ska titta på hur man utvecklar dialog och samspel mellan medlemsorganisationerna och NBV.

Ja, många möten blir det.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO, Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s