Årets sista dag

Året går mot sitt slut, bara några timmar återstår och man får snart ta sig an ett nytt. Vända blad kanske nån skulle ha uttryckt det :-). 2011 får väl betecknas som ett händelsrikt år. På världsscenen har vi sett den arabiska våren, finanskris i Europa, naturkatastofer, upptrappning inför presidentval i USA och nobelpris till Tranströmmer. Mitt eget liv har inte varit så dramatiskt, jag har försökt ta vara på stunderna och inte skjuta upp till en framtid som man inte vet hur den ser ut. Det är lätt att vara livsnjutare vid Leken. Särskilt en dag som denna, då det är 10 grader kallt ute, solsken från en blå himmel, aktivitet vid fågelbordet, trivsamma brasor i kaminerna och världens sötaste Sofi bredvid mig i soffan. Och snart ett gäng goda vänner på ingång för att fira nyår. Perfekt om jag får välja!

Vad ska man önska sig av ett nytt år? Att man får fortsätta njuta av livet, att nära och kära får vara friska och krya, att vara omgiven av goa vänner, lite gott och varierande väder som passar både för skidor, skoter, bandvagn, snickerier, svampskogen och innemys framför brasan. 

Och sen hoppas jag förstås att Sverige och världen blir lite nyktrare. Jag ska i alla fall kämpa vidare för det, för ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. Det finns så många baksidor med alkohol och du och jag kan göra skillnad för oss själva och andra genom att fortsätta kämpa.

Gott Nytt År allihop!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s