Ett gäng rycker ut, nästa på ingång

En vecka går snabbt. Idag avslutade vi den första av två vinterkurser på bandvagn i Boden denna vinter. Hem åkte 27 godkända fordonsförare i Hemvärnet med förarbevis på Bv 206/208 och tilläggsutbildning Vinter och Tolkning. Att döma av deras utvärdering som de redovisade för kursledningen var de rätt nöjda. Veckan har ju inte bjudit på så sträng vinter, men däremot mycket snö och mycket körning där de ställts inför olika problem att lösa. 

I morgon rycker det in ett nytt gäng – det blir skoj! Fördelen med att köra två likadana kurser direkt efter varandra, med samma kursledning, är att man direkt kan skruva till det som inte fungerat optimalt och kunna ta vara på den feedback vi fått från eleverna denna vecka till förbättringar.

Jag och övriga kursledningen har tagit några timmars paus och passat på att vila lite innan vi i morgon drar igång med de sista förberedelserna inför kursstarten i morgon kväll. Men då är vi redo igen!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Bilkåren och hemvärnet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett gäng rycker ut, nästa på ingång

  1. Anna Ersson skriver:

    Tack, för en toppenvecka! Det är alltid kul att köra bandvagn! Synd att vi inte kan köra dem oftare på snö. Kan dock inte säga samma sak om Jesuslampan … ”motorvärmaren som alla hört talas om, men aldrig sett!”

    Hoppas att nästa gäng har lika tur med vädret … 🙂

    • blomqvist67 skriver:

      Tack själv Anna. Kul att träffas igen och visst vill man köra bandvagn ännu oftare. Och när man sen fått göra det i snö vill man göra det igen. Det är ju bandvagnens element!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s