Vårens resa börjar ta form!

Resa är härligt! Nya intryck och upplevelser som ger perspektiv på tillvaron. Det stillar lite nyfikenhet och upptäckarlust och är dessutom kul!

I vår ska vi åka till USA ett par veckor. Vi är samma gäng som för några år sedan åkte transmongoliska järnvägen från Moskva till Mongoliet och Kina, Susanne, Catha, Winnie och jag. Vi har testat att resa ihop och vet att det funkar och att vi har trevligt. Resmålet började vi väl snacka om för nåt år sen och efter det har vi träffats några gånger för att planera och lägga upp vår rutt. Själva planerandet är ju en del av resan, och är man lite förberedd så tycker i alla fall jag att man får ut mer av själva resan sen.

Vår plan är att flyga till Las Vegas, vara där några dagar för att känna på stämningen och passa på att åka till Gran Canyon, sen flyga vidare till Los Angeles och vara där några dagar. Då måste jag bland annat besöka olympiastadion, där OS gått två gånger; 1932 och 1984. Jag ”samlar” ju på sommarolympiska arenor och har ju tänkt att jag ska besöka dem som finns kvar innan mitt resande är över. Vi hiner nog en del annat också. Sen blir det bil och vidare mot San Fransisco där vi tillbringar några dagar innan flyget tillbaka till Sverige. Blir kul!

När vi började snacka om det och synkade almanackorna för att få till ett par veckor när alla kunde kändes det som långt bort i tid, men nu är det bara drygt två månader kvar. Och planerandet i all ära, men det ska bli kul att komma iväg snart!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Personligt, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s