OS och semestern slut

Nu är både OS och min semester slut för denna gång. Ett sammanträffande som låter som en tanke. SOK är säkert nöjda med den svenska framgångarna och jag är nöjd med mina veckor. Spelen fullbordades ju storstilat av handbollslandslaget som så när spöade Frankrike i finalmatchen idag, men silver är verkligen inte dåligt heller!

För egen del avslutades det sista av semesterns små ”byggprojekt”. En väggfast garderod i ett prång där det inte kunnat bringas någon ordning blev efter mycket pulande klar. I bara farten fick jag äntligen dit dörrfoder på en dörr som varit utan sedan jag köpte huset för snart sju år sen. I övrigt har det blivit ett trappräcke, en inbyggnad av luftvärmepumpen och en snitsig köksträdgård. Jag tror Ernst hade varit imponerad av alltihop, men i synnerhet den sista.

Man kan väl ha lite synpunkter på vädret under mina fyra lediga veckor. Har regnat rätt ofta. Kan man skriva till nån och klaga? Får hoppas att nederbördstrenden håller i sig till vintern så det blir mycket snö och skoterföre!

Men ikväll var kvällen vacker, som den varit många kvällar denna sommar trots att det regnat på dagarna. Det har klarnat upp och stillnat, sjön är spegelblank och världens sötaste Sofi tog sig gott om tid att lukta på allt under kvällspromenaden. Batterierna är nog laddade för jobb nu. Det ska bli både kul och skönt att komma igång igen.

PS. Vill passa på att tacka för den enorma respons som jag fick på mitt förra blogginlägg om saknad. Flera hundra har läst och kommenterat på olika sätt. Tack alla. DS.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till OS och semestern slut

  1. Pierre Andersson skriver:

    Kan man få se lite bilder på byggprojekten? Behöver också fixa lite garderober – och att bygga in luftvärmepumpen är kanske inte så dumt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s