Nytt oskrivet år

Årets första dag efter ett trevligt nyårsfirande med goda vänner. Dags att börja vänja sig med att skriva 2013 iställer för 2012. Ett helt år, så långt, men i backspegeln ofta så snabbt passerat.

Vad kan man önska sig av 2013? Jag lever ju efter att man själv måste ta ansvar för hur ens år blir. Allt kan man förstås inte påverka, men man kan i alla fall ta ansvar för att påverka det man kan.

I det korta perspektivet önskar jag mig mer vinter. Svårt att påverka, i vart fall om man inte tänker tillbringa de närmaste dagarna nån annanstans än vid Leken. Skulle ju vara härligt med lite mer uteaktiviteter i snön innan vardagaen på jobbet tar vid. Snöskoter och skidor.

I det något längre perspektivet finns det mycket att se fram emot. Fortsatta framgångar för vårt viktiga arbete i IOGT-NTO. Kongress i sommar, livliga diskussioner om IOGT-NTO och möten med många engagerade människor. Och förstås ett fortsatt framgångsrikt och målmedvetet arbete med medlemsvärvning. Det spelar roll att man är många om man vill förändra världen!

Jag ser också fram emot att än mer få engagera mig i styrelsearbetet i Bilkåren. Vår rikstsämma har ju pekat ut framtiden och där ingår en av mina hjärtefrågor på en central plats, medlemsrekrytering och engagemang.

På temat påverkan och engagemang ser jag förstås också fram emot många spännande debatter i kommunpolitiken. Diskussioner och samtal som fortsatt leder mot att utveckla Lekebergs kommun.

Sen ser jag förstås också frame mot att få dra igång lite projekt med huset vid Leken. Få lite utlopp för lusten att få snickra och greja, att skapa saker som syns. Det finns en otrolig tillfredsställelse att sitta på sin egen snickrade altan och grilla en sommarkväll.

Men mest av allt ser jag fram emot att få dela jobb och vardag med många, många vänner, att få skratta mycket tillsammans. Ha kul! För det är väl allra viktigast i livet.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s