Engagemang som gör skillnad

IMAG0910Vet inte hur ni känner det när det är dags att börja jobba efter lite längre ledighet. Tycker jag både hör bland folk och läser statusuppdateringar på Facebook att det känns jobbigt, besvärligt, men att det måste gå.

Själv känner jag, jäklar vad kul! Kul att få hugga tag i alla arbetsuppgifter. En del kvar som inte blev gjort på förra året, en del nytt eftersom det är nytt år. Kul att få träffa alla trevliga arbetskamrater! Kul att få fika, skratta, spåna idéer, diskutera, hitta lösningar och göra stordåd.

Jag är såklart priviligerad som har ett så fantastiskt jobb med så fantastiska arbetskamrater. Att känna att mitt och andras engagemang räknas och gör skillnad. Vi är så många som jobbar på IOGT-NTO som är övertygade om att vi kan vara med och bidra till att världen blir lite bättre. Lite nyktrare.

Varför då? Vi tror nämligen på  ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor från att leva ett fritt och rikt liv.

Vårt ställningstagande gör skillnad. Vill du också vara med och göra skillnad? Titta in på www.iogt.se och bli medlem du med.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s