Stolt och glad

malmövärvningLämnade Malmö för några timmar sedan där jag under några förmiddagstimmar har varit med och bemannat IOGT-NTO:s monter på Centralen. Vi är där för att berätta om en fantastiskt organisation och värva medlemmar.

Malmö Central har haft oss på besök sedan i tisdags och ikväll packar vi ihop och rullar vidare mot Göteborg där ni träffar oss från tisdag morgon nästa vecka. Förra veckan kanske du såg att vi var på Stockholms Central? Vi kör en treveckorskampanj på järnvägststaionerna i våra tre största städer. Det har många syften och vinster.

Det ger en fantastisk möjlighet att göra IOGT-NTO mer välkänt och ge fler möjligheten att bli medlemmar. Vi tror nämligen på den enkla logiken att ju fler människor vi får chansen att fråga om medlemsskap, desto fler kommer vi att värva. Och det går bra för oss, hittills har vi värvat mer än 200 nya medlemmar och målet för kampanjen är 320.

Men det är också andra dimensioner. Jag har idag haft förmänen att få göra min värvarinsats tillsammans med fantastiska Jannica från Hudiksvall. Hon är en av ungefär 75 medlemmar som är engagerade under dessa tre veckor och gör denna kampanj möjlig. Hon ger sin tid under flera dagar och är med och värvar. Och hon gör det fantastiskt bra. Hon ger IOGT-NTO ett positivt ansikte och har ett vänligt ord över till alla som har lust att stanna till och höra henne berätta om IOGT-NTO. Och hon värvar! Med sitt engagemang och hjärta övertygar hon fler att vara med. Inte övertalar. Övertygar med äkta engagemang.

Man blir glad och stolt. Över en fantastisk organisation som jag är en del av. Över fantastiska medlemmar som ger av sitt engagemang.

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s