Trött och inspirerad!

Sammanfattar intrycken från två intensiva men väldigt inspirerande veckor. Förra veckan hade IOGT-NTO-rörelsen kongresser i Borås. Det är rätt mäktigt att samla 1100 personer som tror så starkt på samma idé och lägger ned så mycket tid på det! En kongressvecka är ju så mycket. Förhandlingar såklart, diskussion, samtal och beslut som ska ta oss mot nya framgångar. Men också möten mellan människor – återseenden, nya bekantskaper, unga och gamla. Inspiration, energi, manifestation, fest och en massa annat. Eller helt enkelt PARTY OCH POLITIK!

Fylld av allt detta bytte jag bara väska och åkte till Gotland för att uppleva min första Almedalsvecka på plats. Fascinerande och roligt. Mera möten, samtal, återseenden och nya bekantskaper, fast i ett bredare perspektiv. Seminarier som gett nya insikter och kunskaper som jag kan ta med i jobb och engagemang.

Och nu, en sen torsdagskväll, hemma vid Leken igen. Uppfylld och nöjd. Men också lite trött. Passar bra med semester nu. Den börjar med en resa till Normandie. Kul!

Annonser

Om blomqvist67

Engagerad och nykter i ständig rörelse.
Det här inlägget postades i IOGT-NTO, Personligt, Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s