Om mig

Engagerad…

…i mycket, tex IOGT-NTO, kommunpolitiken i Lekeberg, Bilkåren, huset hemma vid Lekens strand och en massa annat. Likgiltighet är den värsta av dödssynderna, att engagera sig i det som är viktigt är självklart om man vill förändra världen.

Nykter…

…viktigare än det mesta, att göra världen lite nyktrare. Använder det mesta av min tid till det, både på jobbet och på fritiden. Att välja helnykterhet som livsstil är provocerande för en del, men ett självklart politiskt ställningstagande för mig. Alkohol har så många baksidor och det behövs fler som står upp för något annat.

Alltid i rörelse…

…betyder mycket. På språng till nya uppgifter, på resa i jobbet, nya projekt vid Leken och en stark tro på att folk i rörelse påverkar.

Leken…

En liten sjö mellan Örebro och Karlskoga i kommunen Lekeberg. I ena änden byggde min morfar en stuga på fyrtiotalet, där har jag tillbringat alla mina somrar under min uppväxt. Nu bor jag i andra änden av sjön, vid skogen, i ett rött hus med blå knutar, med många projekt att sätta tänder och händer i. Den perfekta basen när livet annars är fyllt av puls, möten, människor och resor.

Världens sötaste Sofi…

En liten klok, charmig och väldigt söt dvärgpudel som jag har delad vårdnad av tillsammans med min mamma. Hon heter egentligen bara Sofi, men jag påstår helt objektivt att hon är världens sötaste. Hon bor i Kumla i veckorna och vid Leken på helgerna.

Annonser

2 kommentarer till Om mig

  1. Aniika skriver:

    Vilken fin blogg du har Eva. Lycka till med jobbet i Göteborg i veckan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s